- +994774800109
- AMEA YTP, Bakı, 622-ci küçə, 9
Qablaşma: 1L, 5L, 20L
›› Kataloq › Industrial cleaning › Personalın gigiyenası › Craft Septofood
SEPTOFOOD Concentrate
Tərəvəz, meyvə, göyərti və yumurta qabığının gigiyenası üçün
yuyucu təsirə malik, turşu tərkibli dezinfeksiya edici vasitə
Özəllikləri:
♦ İstənilən codluglu suda effektivliyini saxlayır;
♦ Yuyucu təsirə malikdir;
♦ 100% bioloji parçalananır;
♦ Tərkibində ətirləyici, rəngləyici və qoruyucu maddələr yoxdur;
♦ Gənaət baxımından sərfəlidi-1litr suya 10ml vasitə.
Xüsusiyyətləri:
Tərkibi: Üzvi və qeyri-üzvi turşular, distillə edilmiş su, funksional əlavələr.
Saxlama şərtləri: -20˚С; +30˚С temperatur intervalında orijinal qablaşmada saxlanılmalıdır.
Saxlama müddəti: 3 il
İstifadə sahələri:
● Qida və emal sənayesində, aqrokomplekslərdə;
● Kafe, restoran və yeməkxanalarda;
● Məktəb və məktəbəqədər müəssisələrin sosioloji təminat , sanator-kurort, hərbi və pentensiyar müəssisələrində;
● Otel sektoru və ofislərdə, qida və sənaye bazalarında, kommunal-məişət xidməti, mədəniyyət, idman müəssisələrində.
Dezinfeksiyaedici məhlul vasitəsil ilə bakteriyalarla çirklənmiş cisimlərin
dezinfeksiya rejimləri:
Fiziki-kimyəvi xassələri:
● Xarakterik qoxulu rengsiz, şəffaf maye;
● рН–2;
● Sıxlığı: 1.08 q/sm3(20˚С);
Təmizləmə obyekti | Məhlulun konsentrasiyası (vasitə üzrə), % | Dezinfeksiya müddəti, dəq | Dezinfeksiya üsulu |
Tərəvəz, meyvə və yumurta qabığı | 1.0 | 5 | Daldırma |
3.0 | 10 | Daldırma Suvarma və sonradan silmə | |
4.0 | 5 | ||
Göyərti | 2.0 | 10 | Daldırma |
6.0 | 5 |